Dans'et, Seyr'et


22 Şubat 2012 Çarşamba

Uç Uçç Uççç'tuu

Gündem de gündem.. Türkiye'de dizi fragmanları, film fragmanlarının üstünde malum. Atv'de her dizi arasında, alengirli, gizemli, hafiften gerilim enjekte eden bir dizinin farklı farklı fragmanları 2 ay önceden verilmeye başladı. Tabiki "Uçurum" dizisinden bahsediyorum. Kendimi dizilere mahkum etmeme kararımı, bunada uygulayacağım. Ama öyle bir haber çıktı ki, beni de bir merak aldı. Dizi de bir hayat kadını tiplemesine, Chp İstanbul Milletvekili Nur Serter'in adı verilmiş. Karakteri de Esra Ronabar canlandırıyormuş. Ankara karışmış, Rtük karışmış, Atv karışmış.. Bu olay Chp milletvekiline darbe gibi inmiş.. mış da miş. Bizler tüm bunların karışmasına da darbelere de oldukça alışkınız. Yönetmenim, reklam yapmak için daha büyük ve efsunlu şeyler görmek isteriz.

6 yorum:

  1. Gündemi çalkalamışlar :) Daha büyük ve efsunlu ne yapabilrler ki :)
    Bu arada mimledim seni haberin olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyasetin girmediği olay mı kaldı? Yada başka bir değişle dizilere konu olmayan kurgu-kurum mu kaldı? :)) Türkiye ilginç bir ülke, kapadokya güzel bir diyar :)
      Oldukça iyi bir sıralamada mim'lenmişim, teşekkürlerr :)

      Sil
    2. Çok acele fantastik bir diziye ihtiyacımız var :) Öyle bir dizi olsun ki gündemden beslenmesin :) Kapadokya çok güzel yer olduğundan fantastik bir dizi çekebilirler Lakin hep ağa dizileri çekiyorlar.. Kapadokyada daha önce fantastik film denemesi yapılmış. Örnek ''Dünyayı Kurtaran Adam'' Cineyt abi sevdirdi bize hoplayıp zıplamayı :)

      Sil
  2. Bilmem mi? Ürgüp daha çok maruz kalıyor, bu duruma.. neyse ki Avanos biraz daha şanslı :) Dünyayı Kurtaran Adam'da ne komikti, abey diyip boynuna sarılmak istiyorum Sn.Arkın'ın. Bu aralar görünmüyor, iyidir umarım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürgüp ağalardan geçilmiyor.. Bilmesen zannedersinki kapadokyada hepimiz marabayız :)
      Avanos kızılırmakla asmaköprü demek benim için :)

      Sil
  3. En son darbeyi de Mahsun Ağa vurdu, 'hayat devam ediyor'la.. bir aşiretimiz eksikti..
    Avanos benim için çamur.. şekil alabilen stres dağıtan çamur :)

    YanıtlaSil