Dans'et, Seyr'et


27 Ocak 2012 Cuma

Veto Hakkınız Saklıdır

Sevgi ve aşk , sen kapıyı arkadan bastırsanda, ardından camdan atlasanda, vakumla tüm duygularını çektirip dönüp bir de üzerine kussanda asla yakanı bırakmayacak olgulardır. Hem yakınırız aşk yarasından ki bu yakınmada duygusal ergenlik modu asla eksilmez. Yinede gün gelir yakayı ele veririz. Sanki kefil göstermiş gibi bir sürü de kredi veririz. Elimizde patlar ya da bazı şanslılar faiziyle gelir sağlar. Hayat onlara güzeldir işte bana değil. Bu taksonamik döngü içerisinde, egonuzu derinden sallayan vakalarda yaşarsınız. Her satıcının bir kör alıcısı olsa da, üstüne para verseler almayacaklarınızda çıkar. Zorla mı lan zorla mı evleneyim, zorla mı koluma takıp gezeyim? dediklerimiz.
İsmail YK ne demiş, beni beğeneni ben beğenmem benim beğendimse beni beğenmez. Hayatında zorlasada bir daha söyleyemeceği sözdür bu sayın seyirciler.

2 yorum:

  1. Video çok ilginçmiş. Hayır diyen dönüp arkasını kaçıyor. Çok ilginç geldi bana. En ilgincide kadın tok atatıyor :) Allah Allah tuhaf oldum şimdi :)

    YanıtlaSil
  2. tokat kısmı gerçekten çok ilginç:) ama napsın ki kadıncağızlar , hayır demenin en kolay yolunu yapıyorlar.. kaçıyorlar :)

    YanıtlaSil