Dans'et, Seyr'et


17 Mart 2012 Cumartesi

Zihinler Yanaklaraa ;)

Palas pandıras hayata sığdırmaya çalıştıklarımızın aşkına.. Yaba daba duvvv !
Bazen beyninizin çift taraflı çalıştığını düşündüğünüz oluyor mu? Yalnız değilsiniz, yalnızlığı da yalnız yaşamadığınız gibi.. ve yine herkes kendini diğerlerinden farklı hisseder, diğerleri gibi.. Herkes herkes.. o hüznün, mutluluğun yalnızca kendine ait olduğunu düşünür. Yine diğerleri gibi, diğerleri kadar, diğerlerimsi.. Bazen de insan içinde bulunduğu ruh halinin yada olayın başkalarının da yaşamasını ister. İşte o olmaz, sen ağlıyorsun diye insanlar ağlamaz. Aynı saatte birileri ağlıyordur elbet, ama aynı sebepten midir? Bu noktada yalnız kalabilirsin işte. Bu yüzden az ağla çok gülümse ve yalnızca bunu iste.. Hem kendin için hem de diğerleri için.
Öperim gamzelerden, gamzemsi gülücüklerden..

14 yorum:

  1. hem özledim seni hem de mimlendim haberin ola ;)

    YanıtlaSil
  2. bende seni çook özledim, bin muhteşem güneşin her kelimesi sen'li :)

    YanıtlaSil
  3. bitirdin mi kitabı yoksa :) beğendin mi? ne düşünüyorsun? bir de nerelerdesin yahu ?

    YanıtlaSil
  4. bitiremedim ama çok az kaldı :) malum dersler ödevler tam ortasındayım.. ama heryerde yanımda taşıyıp, bir sayfa bile olsa okumaya çalışıyorum :)sen neler yapıyorsun? keyfin yerinde mi ? :)

    YanıtlaSil
  5. keyfim çoğu kez yerinde gibi. ama biraz limoniyim gibi. sınavlar, okul, yapılması gerekilenler, kaygılar, ertelenmek zorunda kalınanlar... ağız tadıyla musmutluyum diyemediğim için kendime kızıp duruyorum işte. aman :)
    en az uçurtma avcısı kadar güzel kitaptır. yazara hayran olmamak elde değil. bir ara sende bana kitap önersene, olur mu? okuyuverem :)

    YanıtlaSil
  6. ah tatlım sende biliyorsun ki eğer bir manastra kapanmazsak, musmutluyum diyemeyeceğiz.. ama ben senden yine de mutluyumu duymak görmek istiyorum:)
    hemen öneririm, konusu, yazarın dili ve bambaşka hayatın beni alıp gittiği bir kitap; Chris Cleave - Küçük Arı. Kitabımıda ben bugün bitiyorum, yenisini isterim :)

    YanıtlaSil
  7. yarın kitapçıya gidip alıyorum senden gelen öneriyi ;) ben biraz düşüneceğim sana önereceğim kitap konusunda. akşama söylemiş olurum ;)

    YanıtlaSil
  8. Her ikisinide heyecanla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  9. akşam olmuş, geceye az kalmış ki. iki kitap önereyim:
    izlemiş olabilirsin filmini bilmiyorum, belki okumuş da olabilirsin:
    1. Yabana Doğru- Jon Krakauer
    en son okuduğum kitap, her cümlenin altını çize çize okumak istedimdi. yakında bu kitapla ilgili bir yazı yazıvercem sanırım bloga:
    2. Mino'nun Siyah Gülü- Hüsnü Arkan

    YanıtlaSil
  10. Canım arkadaşım geç yazıyorum kusuruma bakma lütfen, haftasonu çalışma kampına katılmıştım.. Nasılda güzel söylüyorum kendimi çok iyi hissettim çünkü:)
    Biraz önce eve geldim ve kitap önerilerini hemen not ettim, alacağım.. Yine senli okuyacağım onları:)
    Bin muhteşem güneşin tadı damağımda, kadınlar için hep yatağımın başucunda aklımın en ortasında tutacağım:) beni onlarla tanıştırdığın için çok teşekkür ederim..
    mm bide aldın mı Küçük Arı'yı? Beklemedeyim..:)

    YanıtlaSil
  11. çıkamadım ki ben de haftasonu, gidemedim kitapçıma da. yarın okula giderken, ya da okul çıkışında alacağım. okuyacak kitaplar çoğalıyor :)
    olur mu yahu kusur, tahmin ettim zaten derslerle alakadar bir durumdan ötürü geç yazdığını. "bin muhteşem güneş" tam da dediğin gibi idi, "kadın" üzerine, acıları, hüzünleri üzerine. yazarın diğer kitabı gibi tam içimden vurmuştu beni yine.
    yarın kitabı alır almaz haber ederim ki :) umarım çabucak da okumaya başlarım, bitiririm aynı heyecanla fikrimi anlatırım küçük arı hakkında :)

    YanıtlaSil
  12. Eksilmesin o kitaplar hep okuyalımm :) gece gündüz okusakta japonlara yetişemeyecek olmamıza inat.. :)
    Keşke ders kitaplarınıda bir çırpıda okumak için böyle delirsek. (YÖK bu yorumları okusun istiyorum)
    Kitabı aldığında benden Küçük Arı'ya selam söyle lütfen, çok üzmesin seni ağlatmadan anlatsın hikayesini..

    YanıtlaSil
  13. aldım kitabı. masamda :) haber edeyim istedim. bir an evvel başlarsam oh ne güzel olacak :)

    YanıtlaSil
  14. İşte günün en güzel haberi:) heyecanlandım şimdiden, sayfalar ilerledikçe yaz bana , nedir ne durumdadır? meraklanırım:)

    YanıtlaSil